kroz dvorište u kuću / Bizarna nesreća: 'Susjed me zvao da mi kaže kako mi je žena automobilom udarila u kuću, a u njoj je bio i moj 7-godišnji sin'

Image
Foto: emeđimurje

Na svu sreću, osim materijalne štete, nitko nije ozlijeđen. Vozačica je prošla bez ogrebotine

1.2.2018.
15:47
emeđimurje
VOYO logo

U jutarnjim satima u mjestu Šenkovac došlo je do nesvakidašnje prometne nesreće, piše.

Naime, kako piše taj portal, 81-godišnja vozačica iz Čakovca se automobilom renault clio čakovečkih registracija zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom i izletjela u obiteljsku kuću broj 60. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam na poslu i zvao me susjed da brzo dođem doma jer mi je žena odnijela pola ugla kuće. Nisam mogao vjerovati i brzo sam stigao kući i imao što vidjeti. Auto je bio u zidu i na ulaznim vratima, a vozačica je negdje odšetala. Vrlo je čudno kako je uspjela ući i zabiti se baš na to mjesto", rekao je za 24 sata vlasnik kuće. 

Na svu sreću, osim materijalne štete, nitko nije ozlijeđen. Vozačica je prošla bez ogrebotine, a u kući u kojoj živi obitelj s dvoje djece, u tom trenutku nitko nije bio doma. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam došao doma, zvao sam ga, ali isprva nije reagirao. Vidio sam da je šćućuren u kutu sobe i jako uplašen. Nekako me je ipak pustio kroz prozor. Morali smo ga voditi liječniku na pregled jer je bio u velikom šoku. Sve je dobro s njim. Supruga je baš u to vrijeme odvela mlađe dijete u vrtić. Svi smo još u šoku", dodao je. 

Nastala materijalna šteta se utvrđuje, a policija obavlja očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo