'BLUD I NEMORAL' / Bivši splitski vijećnik i ekstremni desničar zgrožen Ultrom: 'Moj grad je danas Sodoma, bludnice se prodaju za pola grama...''

Image

'Razvratnici bauljaju ulicama njegovim, bludnice se podaju uspaljenicima za pola grama šarene pilule, sotonske trube i bubnjevi zla dreče od Parka Mladeži do Rive', napisao je na Facebooku Martin Pauk

10.7.2022.
17:59
VOYO logo

Martin Pauk, nekadašnji splitski vijećnik, član stranke Neovisni za Hrvatsku koju su svojedobno osnovali Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović, u objavi na Facebooku reagirao je na Ultru, festival elektronske glazbe koji se održava u Splitu, napisavši da se njegov grad zbog toga pretvorio u Sodomu.

Evo i objave koju je Pauk sastavio u biblijskom tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bludnice se podaju za pola grama šarene pilule'

"Moj grad je danas Sodoma. Razvratnici bauljaju ulicama njegovim, bludnice se podaju uspaljenicima za pola grama šarene pilule, sotonske trube i bubnjevi zla dreče od Parka Mladeži do Rive. Blud i nemoral danas su slika našeg društva, a takvu sliku svoju ljubimo čitajući farizejska glasila koja slave moralni sunovrat te svaku scenu s bestijalnih orgija prikazuju kao nešto moderno, poželjno i inovativno", napisao je.

Potom je razvrat 'ultraša' koji ga je zgrozio povezao s današnjim drugim krugom izvanrednih izbora za gradonačelnika Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošetat ću danas do birališta, ne zato jer će glas mene maloga išta moći promijeniti u očekivanom trijumfu zla, već zato da Jahvi prikažem da nas ima još barem pedeset pravednih i nevinih. A kad uskoro napustim ovu Sodomu podno Mosora i Kozjaka, dok joj zadnji trag bude zasluženo nestajao pod sumpornim ognjem - okrenuti se neću."

'Ako nađem u Sodomi pedeset nevinih...'

Objavu je napokon zaključio citatom iz Knjige Postanka: "Ako nađem u gradu Sodomi pedeset nevinih, zbog njih ću poštedjeti cijelo mjesto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pauk je, primjerice, u proljeće 2020. na svome Facebook profilu osmislio događaj nazvan ''Bacanje čvaraka i slanine na državnu granicu'' želeći time, kako je rekao, duhovito upozoriti na nepripremljenost vlasti za ''nadolazeću migrantsku invaziju iz Turske''. Poznat je, među ostalim, i po inicijativi da se u Splitu podigne spomenik mladome ustaši Franji Tenti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo