Bivši predsjednik Mesić reklamira Sv. Martin na Muri

Načelnik Općinskog vijeća Svetog Martina na Muri Franjo Makovec predstavio je novi plakat lokalne turističke zajednice, u kojoj je glavna zvijezda - bivši predsjednik Stjepan Mesić.

1.6.2010.
13:46
VOYO logo

Bivši je predsjednik na plakatu prikazan kako igra golf, pa su se članovi Općinskog vijeća našalili kako bi Stipe "gospon načelnika" mogao mlatnuti "palicom po glavi".

"Stipe Mesić je u Sv. Martinu bio već pet-šest puta. Poslao sam mu dopis i opisao kakav bismo plakat htjeli, i pristao je. Koristit će ga naša turistička zajednica kao pozadinu na turističkim sajmovima. Nije nam ništa naplatio, to je iz prijateljstva. Jedino sam ga poslije snimanja odveo na ručak u hotel", kazao je Makovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mesić je snimljen na golf terenima Spa & Golf Resorta u novoimenovanom naselju Toplice Sveti Martin. U općini su snimanje dogovorili i s Draženom Ladićem, bivšim vratarom hrvatske nogometne reprezentacije.

Golf je najnoviji turistički sadržaj u Međimurju, a poznate osobe odlična su reklama, piše Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Turizam nam je na prvome mjestu, a sve su pokrenule Toplice. Naravno, tu je i vinska cesta, mlin na Muri...", dodao je Makovec. Uređenost općine zapažena je i izvan zemlje, pa je s još 11 kandidata nominirana za prestižnu nagradu Zlatni cvijet Europe 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo