BIVŠI MILANOVIĆEVI MINISTRI PRETRČAVAJU BANDIĆU: / Milanka Opačić ušla je u stranku zagrebačkog gradonačelnika

Image

Kada je Opačić izašla iz SDP-a i ušla u Bandićev klub tvrdila je da će biti 'nazavisna saborska zastupnica koja ima svoje mišljenje'

14.8.2019.
16:02
VOYO logo

Stranka zagrebačkog gradonačelnika Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti dobila je novog člana, a ujedno i saborsku zastupnicu. Riječ je o Milanki Opačić koja je kada je odlazila iz SDP-a poručila da će ostati nezavisna. Ovu vijest izvijestili su na internetskim stranicama Sabora, a ovo znači da je još jedan ministar, u ovom slučaju ministrica, Milanovićeve vlade "prebjegao" k Bandiću.

Podsjetimo, jučer je javnost saznala da je jedan od Bandićevih "žetončića", kako je Bandić nazvao zastupnike koji su mu bliski, postao i Siniša Varga bivši ministar zdravstva SDP-ove vlade. Milanka Opačić nije dobila saborski mandat u Bandićevoj stranci nego na listi SDP-a, baš kao i Varga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NA POMOLU VELIKI POLITIČKI TRANSFER: /

Milanka Opačić odlazi k Bandiću, dogovor je pao na koncertu Zdravka Čolića?

Image
NA POMOLU VELIKI POLITIČKI TRANSFER: /

Milanka Opačić odlazi k Bandiću, dogovor je pao na koncertu Zdravka Čolića?

Varga želi stvoriti 'zdravstveni holding'

Jučer je Varga za RTL potvrdio svoje članstvo u Bandićevoj stranci. Kazao je da Stranka rada i solidarnosti ima važnu ulogu u političkom životu Zagreba, a po onome što je rekao, sebe vidi kao spasitelja zdravstva u metropoli.

Image

10.05.2019., Zagreb - Zadnji dan prije dvotjedne stanke zbog Europskih izbora Sabor je 12. sjednicu nastavio raspravom o Prijedlogu zakona o privatnoj zastiti. Sinisa Varga. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

"Pozvali su me da potaknem realizaciju projekata u zdravstvu poput uvođenja helikopterske službe u hitnoj medicini, uvođenje centara za trudnice, majke i dojenčad kao dio pronatalitetne politike, stvaranje tzv. zdravstvenog holdinga u Zagrebu kako bi se racionalizirali troškovi i povećala efikasnost", objasnio je jučer Varga razloga ulaska stranku Milana Bandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opačić nekad: 'Bit ću nezavisna zastupnica koja ima svoje mišljenje'

Kada je Opačić izašla iz SDP-a i ušla u Bandićev klub tvrdila je da će biti "nazavisna saborska zastupnica koja ima svoje mišljenje".

Image

Zagreb: Milanka Opačić napušta SDP 19.09.2018., Zagreb - Milanka Opacic je na konferenciji za medije u Hrvatskom saboru objavila da izlazi iz SDP-a.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

"Računajte me u nezavisne zastupnike koji imaju svoje mišljenje. Mogu biti nezavisna zastupnica koja će glasati od projekta do projekta. Da, mogu", kazala je tada Opačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su ju tada pitali o prelasku u Bandićev Klub, Opačić je kazala da joj je gradonačelnik metropole donio buket cvijeća i da je time zadovoljna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo