POVRATAK LEGENDE / Bivši gitarist Psihomodo Popa ponovno je na sceni i snima live album u Zagrebu

Sve to nedavno je najavio singlom "Gubim te", novom verzijom 35 godina stare pjesme svog prvog benda Nužni izlaz, a sada je predstavio još jednu, nazvanu "Cold"

7.3.2016.
16:04
VOYO logo

Saša Novak Radulović, gitarist najpoznatije postave Psihomodo Popa, vraća se na scenu poslije dvadesetak godina koncertom u Zagrebu na kojem će snimiti i live album.

Sve to nedavno je najavio singlom "Gubim te", novom verzijom 35 godina stare pjesme svog prvog benda Nužni izlaz, a sada je predstavio još jednu, nazvanu "Cold".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ista datira iz 2011. i izvorno je objavljena na njegovom EP-ju "Once Upon A Time", a Sale ju je opisao sljedećim riječima: "'Cold' je jedna od pjesama koja mi puno znaci. Siguran sam da će emocije iz te pjesme dobiti na težini kroz live izvedbu na koncertu u Hard Placeu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastup u Hard Placeu na rasporedu je 31. ožujka, a otkrivena su i imena članova njegovog pratećeg benda (Piko Stančić-bubanj, Marino Pelajić-bas, Toni Markulin-klavijature) te brojnih gostiju.

Saši će se na pozornici tako pridružiti Davor Viduka (Kawasaki 3p), Robert Mareković (Fantomi), Alen Jovanović (Goblini) te Sašina kćerka Filia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo