galović na facebooku / Bivši član Živog zida optužio Sinčića: 'Zbog prebrze vožnje je zaradio kaznu od 1000 kuna i želi ju svaliti na mene'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Danijel Galović tvrdi kako je Sinčić skrivio prekršaj vozeći automobil koji je on unajmio u rent-a-caru te da je njemu stigla kazna od 1000 kuna

5.5.2016.
20:35
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši član Živog zida Danijel Galović optužio je saborskog zastupnika Živog zida Ivana Vilibora Sinčića da je automobilom koji je Galović unajmio zaradio kaznu od 1000 kuna zbog prebrze vožnje.

Galović tvrdi kako je Sinčić tu kaznu htio svaliti na njega, koji je posudio taj automobil, no da dokazi jasno pokazuju kako je Sinčić bio taj koji ga je vozio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom Facebook profilu Galović je detaljno opisao cijeli ovaj slučaj.

"Lažljivi Ivane, to što si sada saborski zastupnik ne daje ti za pravo da lažeš, kao niti da daješ lažne iskaze prema svojim dojučerašnjim kolegama. To što si lažirao skupštinu Živog Zida, problem je preostalih članova Živog Zida i eventualne istrage prema tebi i nekolicini tvojih kompanjona. To što se svojim prijateljima od kada si ušao u Sabor ne javljaš na poruke, problem je tvoje savjesti, ali to što si htio 1.000,00 kuna kazne za prebrzu vožnju svaliti na mene koji sam za tebe i posudio auto, 
e to je već moj problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lažljivi Ivane,
Zaboravio si da je bilježnica 1. izborne jedinice Živog zida koju sam uredno vodio ostala kod mene a na njoj jasno piše 24.10.2015. auto je preuzeo Ivan Vilibor Sinčić.

S obzirom da si me lažno optužio, te da sam dobio kaznu od 1000,00 kuna, danas sam otišao na policiju da pogledam sliku vozača i imao sam što za vidjeti. Tebe Ivane, kako voziš 110 na sat i tvoju dragu Vladimiru, kako na mjestu suvozača pije Colu iz Mc Donaldsa. Policijski službenici sa nevjericom su me upitali, dali je moguće da bi jedan takav borac za pravdu i narodni zastupnik mogao lagati i pritom optužiti svoje prijatelje? Što misliš da sam im odgovorio ?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek kada vidite da netko sakuplja bodove na populističkim sranjima, pogledajte koga je taj netko pokrao, koga zaje**, a koga lažno optužio...", napisao je Galović na Facebooku.

Ivan Vilibor sinčić je za 24 sata rekao kako su te optužbe smiješne te da je to vjerojatno bilo tijekom izborne kampanje kada se 'letjelo' na sve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo