BANDIĆEVA STRANKA IMA NOVU PREDSJEDNICU: / Bivša missica i liječnica u stranci je od početka

Image
Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Miss Universe Hrvatske za 2011. godinu i vijećnica u zagrebačkoj Skupštni, Natalija Prica Oreški, u Bandićevoj je stranci od osnutka, a u subotu je izabrana za predsjednicu mladeži

3.2.2019.
21:10
Patrik Macek / PIXSELL
VOYO logo

Za novu predsjednicu mladeži Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 u subotu je jednoglasno izabrana 30-godišnja Natalija Prica Oreški, liječnica dentalne medicine i Miss Universe Hrvatske za 2011. godinu te vijećnica u Skupštini Grada Zagreba gdje je ušla u svibnju 2018. godine zamijenivši Anu Rucner. Tada je kazala kako se u politici ponajprije želi posvetiti problemima stambenog pitanja mladih.

"Suprug i ja nismo imali tih problema jer živimo u stanu koji je suprug dobio od roditelja. No znam da mnogi mladi nemaju takvu priliku i da se muče da dođu do svog doma te im želim pomoći", kazala je za 24 sata Prica Oreški koja je članica Bandićeve stranke od osnutka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne trči s Bandićem, voli to raditi sama

Kao Miss Universe Hrvatske, Prica Oreški upoznala je i prvu suprugu američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanu Trump, kada je ova u Zagrebu predstavljala svoju knjigu "Raising Trump".

Suprug joj je također liječnik, a slobodno vrijeme provodi u šetnji s njime i na kavama s prijateljima. Kondiciju održava trčanjem i triput tjedno otrči po šest kilometara, pišu 24 sata. Na pomalo provokativno pitanje trči li s Milanom Bandićem, čuvenim zagrebačkim trkačem, Prica Oreški odgovara da "voli trčati sama". Osim diplome stomatologije, Prica Oreški završila je i specijalistički stručni studij iz ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta te postdiplomski studij u Kanadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Bandić i ranije pružao prilike bivšim misicama

24 sata također pišu kako Prica Oreški nije jedina bivša misica kojoj je Bandić izravno ili neizravno pružio priliku za profesionalnim napretkom. Prije tri godine u direkciji Holdinga počela je raditi Sarah Ivanković, koja je 2009. bila 11. u svjetskom natjecanju za Miss Universe te trajno dobila krunu hrvatske Miss Universe. Sarah, djevojački Ćosić, nakon osvajanja titule udala se i završila studij ekonomije. Ispostavilo se da je u Holdingu zaposlena bez natječaja, a neslužbeni izvori 24sata tada su rekli kako je naredba o zapošljavanju došla "iz Grada".

Također, bivša Miss Globe Hrvatske Iva Mia Erak malo manje od dvije godine bila je Bandićeva glasnogovornica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo