pozvani i svjedoci / Naletio na dvogodišnjaka na splitskoj Rivi i ozlijedio ga: policija poziva da se u postaju javi osoba koja je upravljala biciklom

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Prema saznanjima kojima raspolažemo, radilo se o tamnoplavom biciklu, kojim je upravljala muška osoba, starosti oko 20 godina', ističe policija

18.4.2018.
21:35
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Splitska policija objavila je na svojim stranicama informaciju kako je na splitskoj rivi došlo do nesreće u kojoj je stradalo dvogodišnje dijete. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas u 17.55 sati na Rivi u Splitu, došlo je do naleta biciklista na dvogodišnje dijete, koje je tom prilikom ozlijeđeno. Biciklist se zadržao na mjestu događaja s djetetom i roditeljima do dolaska hitne medicinske pomoći, nakon čega se udaljio.

Ovim putem istog pozivamo da osobno pristupi u Postaju prometne policije Split, Bračka ulica 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, pozivamo i očevice ovog događaja da se jave u Postaju prometne policije Split, osobno ili na telefon 021/504-036, 504-010 ili 192.

Prema saznanjima kojima raspolažemo, radilo se o tamnoplavom biciklu, kojim je upravljala muška osoba, starosti oko 20 godina, visine oko 180 cm, kratke kose, odjevena u tamnu odjeću i tenisice", stoji u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo