BEZ PALJENJA SVIJEĆA NA VUKOVARSKOJ: / Splićani pozvani da to učine na svom balkonu ili prozoru

Image
Foto: Ilustracija/Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

'Važno je odati pijetet žrtvama na dostojanstven način, pridržavajući se epidemiološkog okvira, ne izlažući pod svaku cijenu sebe i druge opasnosti'

16.11.2020.
14:31
Ilustracija/Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Splitska Gradska uprava i braniteljske udruge pozvali su u ponedjeljak Splićane da u spomen i sjećanje na žrtvu Vukovara i Škabrnje, zbog epidemioloških mjera, u utorak uoči Dan sjećanja svijeće zapale na balkonima i prozorima umjesto tradicionalnog okupljanja i paljenja u Vukovarskoj ulici.

Važno je odati pijetet žrtvama na dostojanstven način, pridržavajući se epidemiološkog okvira, ne izlažući pod svaku cijenu sebe i druge opasnosti, navodi se u priopćenju Gradske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ime svih građana Splita, pridržavajući se mjera Nacionalnog stožera, posebno u dijelu zabrane održavanja javnih događaja i skupova na kojima je više od 50 osoba na jednom mjestu, predstavnici Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, gradski vijećnici te po jedan predstavnik splitskih braniteljskih udruga zapalit će svijeće ispred spomenika "I u mom gradu Vukovar svijetli" 17. studenoga 2020. u 18 sati, izvijestili su iz Gradske uprave.

Grad Split poziva i ostale organizatore javnih događaja da se pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera te ne ugrožavaju zdravlje najslabijih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo