pokrali mađarsku glazbenicu? / Beyonce, Jay-Z i Timbaland na sudu zbog pjesme 'Drunk in Love'

U tužbi podnesenoj 12. prosinca mađarska glazbenica Mitsou tvrdi da su Beyonce, Jay-Z i producent Timbaland ukrali romsku folk pjesmu snimljenu 1995. te je iskoristili za prvih 13 sekundi 'Drunk in Love'.

16.12.2014.
15:00
VOYO logo

Mađarska glazbenica Monika Miczura, poznatija kao Mitsou, podnijela je tužbu protiv Beyonce, Jay-Z-ja i producenta Timbalanda zbog pjesme "Drunk in Love" te tvrdi da su u njoj korišteni dijelovi njezinog hita iz 1995. "Bajba, Bajba Pelem", prenosi Entertainment Weekly.

U tužbi podnesenoj 12. prosinca Mitsou tvrdi da su Beyonce, Jay-Z i producent Timbaland ukrali romsku folk pjesmu snimljenu 1995. te je iskoristili za prvih 13 sekundi "Drunk in Love".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističe da im za to nikada nije dala dozvolu, o najgorim ocjenjuje to što je njezina pjesma o beznađu, "Beyonce iskoristila da pobudi erotičnost uz pomoć seksualno intenzivnih riječi".

Ustvrdila je da je trio moralno iskvario njenu pjesmu "Bajba, Bajba Pelem" i digitalno izmanipulirao njen glas. Mitsou želi odštetu, a od suca traži da zabrani njeno emitiranje i distribuciju dokle god je u pjesmi njen glas.

Niže poslušajte kako zvuči pjesma glazbenice Mitsou, a kako "Drunk in Love" pa samii procijenite jesu li ju Beyonce, Jay Z i Timbaland 'pokrali'.



Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo