hns-ov saborski zastupnik / Beus Richembergh: 'Siguran sam da će svi iz opozicije glasati za opoziv Oreškovićeve vlade'

Image
Foto: Jabuka TV/Veto

HNS-ov zastupnik smatra kako će opozicija glasati za opoziv premijera Tihomira Oreškovića i tako dati Karamarku novu priliku za blamiranje

8.6.2016.
8:06
Jabuka TV/Veto
VOYO logo

HNS-ov saborski zastupnik Goran Beus Richembergh je u emisiji Veto Sanjina Španovića na Jabuci TV rekao kako je siguran da će cijela opozicija glasati za opoziv Vlade Tihomira Oreškovića.

"Jako ćemo dugo raspravljati o tome, ukazat ćemo na sve razloge zašto Vlada mora otići i siguran sam da će svi iz opozicije glasati da se raspusti vlada. Na taj način će se dati Karamarku nova prilika da se beskrajno izblamira. Ovaj njegov potez je početak kraja Tomislava Karamarka. On odsad može samo sanjati vlast", rekao je Beus Richembergh u Vetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS-ov saborski zastupnik kaže i kako je nakon punih šest mjesec, HDZ konačno smogao snage priznati da radilo o njihovu eksperimentu.

"Oni su doveli novoga premijera, oni su posložili ovakvu vladu. Oni su sudjelovali u nečemu što je nefunkcionalno i što se urušilo kao kula od karata", rekao je Beus Richembergh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je i jučerašnji sastanak Bože Petrova i Tihomira Oreškovića u premijerovu stanu, ironično kazavši kako se Orešković možda htio ispričati Petrovu što je tražio njegovu ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo