javno kajanje na facebooku / Bernardić uhvaćen za volanom s 0,94 promila: 'Neodgovorno je, pogriješio sam, ispričavam se'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'Snosit ću sve sankcije sukladno zakonu. Mogu reći da se na greškama i na vlastitoj koži dobro nauči i uvjeren sam da mi se ovo više nikada neće ponoviti', poručio je Davor Bernardić nakon sinoćnje vožnje u pijanom stanju

5.3.2016.
16:04
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik zagrebačke organizacije SDP-a, saborski zastupnik i potpredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić u petak kasno navečer je zaustavljen u rutinskoj kontroli prometne policije. Utvrđeno je kako je Bernardić sjeo za  s većom količinom alkohola u krvi od dopuštene.

O cijelom događaju Bernardić se danas popodne očitovao na Facebook profilu poručivši kako je pogriješio te da se će snositi posljednice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, sinoć mi se dogodila velika pogreška zbog koje iznimno žalim i koristim ovu priliku da se ispričam kao javna osoba i kao građanin. Kad se pije nema za volan. To je pravilo kojeg se uvijek držim. Sinoć, nažalost nisam. Naime, oko ponoći sam zaustavljen u rutinskoj kontroli prometne policije i na alkotestu mi je izmjerena nedozvoljena količina, točnije 0,94. Premda mi se dogodilo prvi puta, neodgovorno je, pogriješio sam i upućujem javnu ispriku", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Snosit ću sve sankcije sukladno zakonu. Mogu reći da se na greškama i na vlastitoj koži dobro nauči i uvjeren sam da mi se ovo više nikada neće ponoviti", dodao je. 

S obzirom da mu prijeti oduzimanje vozačke dozvole, šef zagrebačkg SDP-a očito će se morati smisliti alternativne načine kako do radnog mjesta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike