ŠEF SDP-A NA UDARU / Bernardić pod žestokom paljbom SDP-ovaca: još jedan član žestoko istupio

Image
Foto: Twitter

'Davor Bernardić koji je postao veliki predmet ismijavanja na društvenim mrežama, mora razmisliti je li sposoban i dalje voditi SDP ili ne', poručila je.

6.6.2017.
10:20
Twitter
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić dobiva sve više kritika unutar svoje stranke. Nakon Miranda Mrsića kritikama vodstva stranke priključio se zastupnik i pobjednik lokalnih izbora Ivan Klarin, a i potpredsjednica Sabora Milanka Opačić. Traži se ostavka uz poruku da je SDP loše prošao na izborima i da se manipulira rezultatima, piše N1.

Prvi se put oglasila i Milanka Opačić: "Nažalost u zadnjih šest mjeseci mi smo stranka koja iz mjeseca u mjesec gubi na rejtingu. To je zabrinjavajuće i mislim da Davor Bernardić, koji je postao veliki predmet ismijavanja na društvenim mrežama, mora razmisliti je li sposoban i dalje voditi SDP ili ne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je poručila da ne bh voljela da na sljedećim parlamentarnim izborima dožive lošiji rezultat od ovog zadnjega i da se svedu doista na jednu malu stranku koja će biti jedna mala čangrizava oporbena stranka. Naglasila je da ne diže ruke od SDP-a.

"Kako god bilo borit ću se da se SDP vrati na ono što smo imali, a to je 35 posto", poručila je Opačić, a na pitanje boji li se izbacivanja iz stranke, Opačić odgovarila je: "Nakon 27 godina ako odluče da me zbog ovoga što govorim treba izbaciti iz stranke nemam ništa protiv", piše N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo