BERNARDIĆ ODGOVORIO PLENKOVIĆU NA OPTUŽBE O BJEŽANJU: / 'Je li on glavni urednik HRT-a?'

Image
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Šef Restart koalicije i SDP-a Davor Bernardić nakon službenog priključenja međimurskog župana Matije Posavca koaliciji,

12.6.2020.
14:49
Nikola Čutuk/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić i međimurski župan Matija Posavec danas su i službeno dogovorili suradnju na nadolazećim parlamentarnim izborima u trećoj izbornoj jedinici koja pokriva Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko-zagorsku županiju.

"Kao što sam najavio, na izbore ću izaći kao nezavisni kandidat na listi Restart koalicije koja će uskoro preuzeti odgovornost za vođenje zemlje. Većina stranaka koje čine ovu koaliciju pružile su mi podršku u Županijskoj skupštini. Međimurje od početka lipnja bilježi pad nezaposlenosti, imamo veći izvoz nego uvoz i najučinkovitiju županijsku upravu. Dat ću sve od sebe da se naš kraj i naše vrijednosti jače čuju u Hrvatskoj", istaknuo je Posavec na svečanom potpisivanju sporazuma na Mađerkinom brijegu, najavivši proaktivnu kampanju i izrazivši želju za Hrvatskom koja krupnim koracima grabi naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MEĐIMURSKI ŽUPAN MATIJA POSAVEC DONIO ODLUKU: /

Bit će nezavisni kandidat na listi Restart koalicije

Image
MEĐIMURSKI ŽUPAN MATIJA POSAVEC DONIO ODLUKU: /

Bit će nezavisni kandidat na listi Restart koalicije

Korak bliže pobjedi

Šef Restart koalicije i SDP-a Davor Bernardić rekao je da je Posavčev angažman korak bliže pobjedi i dodao da Međimurje, Zagorje i Istru povezuju dobra investitorska klima, iskorištenost europskih fondova i jaka industrija.

"Na nama je da ove uspješne modele implementiramo u cijeloj Hrvatskoj. Ili Restart ili HDZ, ili Restart ili korupcija, ili Restart ili po starom", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šefovanje HRT-om

Premijer Andrej Plenković danas ga je iskritizirao zbog bježanja od televizijskog sučeljavanja. Bernardić je istaknuo da je potvrdio sučeljavanje na RTL-u i Novoj TV te da ne razumije zašto ga Plenković u ime HRT-a poziva na sučeljavanje. "Je li on glavni urednik HRT-a?", zapitao se i ocijenio takav Plenkovićev potez zabrinjavajućim.

Dodao je da uz dva već dogovorena sučeljavanja očekuje i treće na HRT-u, kojemu je već ponuđen termin: "Vrijeme je da građani čuju istinu, i s druge strane obmanu premijera na odlasku. Građani će odlučiti žele li da ih vodi predsjednik najkorumpiranije Vlade, žele li lopovsku Vladu ili restart", zaključio je Bernardić u izjavi za Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo