Bernardić: Ne ispričavam se zbog Bandića

Davor Bernardić izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da je u Bandićevom mandatu, odnosno u 'zadnjih deset godina napravljeno puno dobrih stvari.

24.5.2010.
14:14
VOYO logo

Najizgledniji nasljednik Milana Bandića, Davor Bernardić, ne želi govoriti o svom prethodniku, nego o budućnosti.

Na izravan upit ne ponaša li se SDP u Zagrebu pomalo poput HDZ-a na nacionalnoj razini kada je Bandić u pitanju, praveći se da do dana današnjeg njihov gradonačelnik nije bio na vlasti, odgovorio je kako Bandićevom mandatu, odnosno u "zadnjih deset godina napravljeno puno dobrih stvari. Bilo je i grešaka koje treba uočiti i popraviti. Treba se okrenuti budućnosti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201005240008006Upitan o isprici SDP-ove zastupnice Mirele Holy kojoj se posebno zahvalio za podršku, koja je u Skupštini kazala kako joj je žao zbog svega što je Bandić radio, Bernardić je na današnjoj konferenciji za medije naglasio kako je "ta isprika bila individualna".

"Ja ju iznimno cijenim, ona je kvalitetna osoba i velik stručnjak. Njen čin je individualan. SDP-ova većina u Skupštini i politika koju vodi ima moju potpunu podršku", kazao je Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da stalno izražava nadu da će SDP-ovci u Zagrebu u nedjelju "glasati za budućnost", upitan je znači li to da bi glas za njegovog protukandidata Ivu Jelušića bio glas za prošlost, Bernardić odgovara: "Svaki izbor će odrediti SDP u razdoblju budućnosti".

Znači li to da su rezultati izbora u nedjelju "win-win" situacija, zanimalo je novinare. Odgovara: "Kako Jelušić vidi budućnost, pitajte njega. Ja sam svoj program predstavio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo