'MI SE POZNAJEMO' / Benčić objasnila svoju vezu sa Vukovićem: 'Nešto se da naslutiti iz toga što ne staje pred kamere'; Oglasio se i Vuković

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Objasnila je i kako se njihov sastanak dogodio nakon što je Vuković razriješen i nakon što mu je to priopćeno

12.10.2021.
14:46
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Sandra Benčić, saborska zastupnica Možemo!, odgovorila je na prozivke za kadroviranje.

"Spominje me se u tom kontekstu nakon što su Samodol i Vuković razriješeni dužnosti", rekla je Benčić za N1 i objasnila okolnosti sastanka sa smijenjenim predsjednikom Uprave Zagrebačkog holdinga Nikolom Vukovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobila sam poziv g. Juričana da se g. Vuković želi naći sa mnom. Rekla sam da se možemo naći kad bude razriješen dužnosti, tako smo napravili. Došao je na sastanak. Unaprijed sam rekla da na tom sastanku ne može biti razgovora o toj odluci jer o tome ne odlučujem."

Image
TRAŽE VIŠE OD 11 MILIJUNA KUNA /

C.I.O.S. podnio zahtjev za ovrhom Holdinga: U priopćenju prozvali Darija Juričana i Sandru Benčić

Image
TRAŽE VIŠE OD 11 MILIJUNA KUNA /

C.I.O.S. podnio zahtjev za ovrhom Holdinga: U priopćenju prozvali Darija Juričana i Sandru Benčić

'Vidjela sam da ima potrebu razgovarati'

Objasnila je i kako se njihov sastanak dogodio nakon što je Vuković razriješen i nakon što mu je to priopćeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi se poznajemo, ne vidim zašto bi bilo pogrešno razgovarati. Na sastanak sam pristala jer sam vidjela da ima potrebu razgovarati, a želi nešto iznijeti, nije mi to problem čak i ako to podrazumijeva da dva sata moram sjediti da bi se on istresao. Razumijem da je tad bio povrijeđen."

'Zaključite sami'

Objasnila je i svoju vezu s Juričanom: "G. Juričan i ja se znamo duže vrijeme. On nije član platforme, stranke i nemamo političke relacije, ali se osobno znamo i nije mi bilo čudno da me nazvao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vuković ne staje pred kamere za razliku od mene i gradonačelnika. Pitajte ga zašto nije bilo komunikacije između članova Uprave. Ja mislim da se nešto da zaključiti iz toga što on ne staje pred novinare i ne odgovara na pitanja".

Vuković: 'Taj sastanak je potpuno irelevantan'

Vuković je pak demantirao navode o sastanku s Benčić, iako je ona potvrdila da je do sastanka došlo, ali nakon smjene Vukovića i Samodola, piše RTL.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Spinovanje susreta sa gđom Benčić neće zamagliti suština razlaza. Taj sastanak je potpuno irelevantan. S njom sam nerijetko komunicirao mobitelom, porukama, mailovima i na sastancima. Zašto bih odjednom, kad je priča završena, trebao angažirati posrednika za dogovaranje susreta?", upitao je bivši šef Holdinga.

"Ponavljam, nisam tražio susret s njom niti sam imao razloga za to. Postoje poruke. Isto tako ponavljam da je to posve nevažan susret u svakom pogledu i ne kanim se više osvrtati na to. Žao mi je što je Juričan u vezi toga nepotrebno izložen medijskoj pažnji. O stvarnim razlozima razlaza dat ću uskoro opširno obrazloženje'', poručio je Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo