Bebić zbog loze ostavlja politiku

Bebić je najavio da će se brinuti o 'svojim ljubavima – lozi, maslinama i klementinama'. 'Meni samo treba da u tome uživam i po mogućnosti nešto radim.

24.5.2010.
14:44
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić najavio je kako se nakon završetka svog šestog mandata u Saboru povlači iz aktivne politike.

Bebić je u Saboru najavio otvaranje 'profila' Hrvatskog sabora na internetskoj društvenoj mreži Facebook.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru s novinarima kazao je kako će se na tom 'profilu' ponekad i on javiti sa svojim prijedlozima, ali rjeđe budući da se više ne misli baviti politikom.

Potvrdio je, na pitanje novinara, da se više neće kandirati na izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno to znači. Ne mislim se nakon ovog mandata obraćati biračkom tijelu, sudjelovat ću u politici kao i svi drugi", kazao je.

Dodao je da će se brinuti o "svojim ljubavima – lozi, maslinama i klementinama". "Meni samo treba da u tome uživam i po mogućnosti nešto radim. To volim, a šest mandata u Hrvatskom saboru je dosta. Mislim da je to normalno i nije ništa neobično", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je demantirao neke medijske tvrdnje prema kojima je navodno premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor članovima HDZ-a "zabranila" da se "svađaju" s predsjednikom Republike Ivom Josipovićem.

Prethodni članci:

arti-201005140683006 arti-201005110513006 arti-201004070259006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo