Bebić pomoću straže iz sabornice izbacio Drmića

'Što ste stariji to ste gori!', dovikivao je HDSSB-ovac Ivan Drmić Luki Bebiću dok ga je iz sabornice izvodila straža.

26.8.2010.
19:33
VOYO logo

Ima li HDSSB dva ili tri saborska zastupnika i ima li Klub, dva su pitanja koja su u četvrtak posvađala prvo HDSSB-ovca Ivana Drmića i Ivana Jarnjaka, a potom se nakon pauze uključio i Luka Bebić.

arti-201008260391006Naime, Jarnjak Bori Grubišiću nije htio dati riječ, pa se zbog toga posvađao i s Ivanom Drmićem. Jarnjak ih je uvjeravao kako Glavaševim prestankom zastupničkog mandata više nemaju tri zastupnika potrebna za klub. Drmić je na to prigovorio tvrdeći da se Glavašu mora oduzeti mandat i u Saboru, te da tek tad mogu ostati bez Kluba. Budući da Jarnjak nije popuštao, Drmić nije davao da se rasprava nastavi, te je zatražio pauzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pauze, Luka Bebić je Drmiću objasnio da je Glavašu po sili zakona prestao mandat, a da saborski poslovnik nije iznad zakona. Drmić je odgovorio da im nisu dali ni prostoriju za raspravu njihova kluba, a Bebić mu je na to rekao da ga ni nemaju, pa će prostoriju moći dobiti tek kad će opeti imati klub i tri zastupnika, javljaju 24sata.

Nakon kraćeg vremena Bebiću je "pukao film", pa je zatražio da Drmića izvedu iz Sabora. On se nije opirao zaštitarima. Na izlasku iz sabornice, Drmić je Bebiću poručio: "Što ste stariji, to ste gori!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201008260391006

arti-201008260193006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo