Beba koja je preživjela 40 ugriza štakora vraća se kući

'Osim lica, izgrizene su mu ruke i još neki dijelovi tijela. Sreća pa jede i oporavlja se, kažu, pravim čudom.

6.3.2012.
20:35
VOYO logo

Osamnaestogodišnja Romana i dvije godine stariji Kemal Hrustić, roditelji tri tjedna starog Amela kojeg je u trošnoj kući u Zagrebu izgrizao štakor, prošli su bez kaznene i prekršajne prijave. Prema navodima policije, elementi ni kaznenog ni prekršajnog djela nisu pronađeni. No, ipak predmet je proslijeđen Državnom odvjetništvu za mladež.

U međuvremenu, u KBC-u Rebro dječačić se oporavlja od čak 40 ugriza glodavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Živimo kako živimo'

"Osim lica, izgrizene su mu ruke i još neki dijelovi tijela. Sreća pa jede i oporavlja se, kažu, pravim čudom. Idemo mu stalno u posjet, ostanemo po dva-tri sata. A doktori su u ponedjeljak došli u posjet Romani jer mora primiti nekoliko cjepiva zbog ugriza", kazala je za Slobodnu Dalmaciju baka mališana Mirsada Zahirović dodajući kako su liječnici rekli kako bi beba trebala kući za tjedan dana.

"Živimo kako živimo. I policija je vidjela naše skromne uvjete. Ali imamo ljubavi za sve i držimo se zajedno", dodaje ona ističući kako se nisu obratili Centru za socijalnu skrb. No, zahvalni su, kaže, svima koji su krenuli u raščišćavanje odlagališta otpada na kojem su se udomaćili. Ipak, kaže, ima ondje još puno posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo