'koja dva poglavlja?' / Bauk na Facebooku 'spustio' Jandrokoviću i podsjetio na gaf njegove karijere: 'Which two songs from Neda Ukraden?'

Ministar uprave Arsen Bauk otišao je malo u prošlost i prisjetio se velikog gafa kojim se tadašnji HDZ-ov ministar vanjskih poslova Jandroković propisno osramotio

4.9.2015.
8:29
VOYO logo

Premijer Zoran Milanović pozvao je Tomislava Karamarka "da izađe iz mišje rupe u koju se sakrio", citirajući mu stihove Rundekove pjesme, a nije dugo trebalo da netko iz HDZ-a stane u obranu svoga šefa.

Image
nema mjesta za jednog od njih /

Milanović citirao Rundeka: 'Vrijeme je da Karamarko izađe iz mišje rupe i bori se'

Image
nema mjesta za jednog od njih /

Milanović citirao Rundeka: 'Vrijeme je da Karamarko izađe iz mišje rupe i bori se'

Članu Predsjedništva HDZ-a i glasnogovorniku Kluba zastupnika, Gordanu Jandrokoviću nije se svidio način na koji je Milanović pozvao Karamarka na sučeljavanje pa mu je na jučerašnjoj konferenciji 'odgovorio'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče citata pjesme, mogu mu odgovoriti jednom drugom pjesmom - 'Treći svijet'. Ali Milanović je tada vjerojatno slušao Nedu Ukraden.", poručio je Jandroković premijeru.

Ali nije trebalo dugo čekati ni na reakciju iz SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ministar uprave Arsen Bauk na svom se Facebooku prisjetio vjerojatno najpoznatijeg gafa u političkoj karijeri Gordana Jandrokovića iz vremena kada je bio HDZ-ov ministar vanjskih poslova.

Tijekom jednog sastanka Jandrokovića i Ollija Rehna, tadašnjeg povjerenika Europske komisije za proširenje, tadašnji ministar vanjskih poslova rekao je kako Hrvatska planira do lipnja ispuniti sva postavljena mjerila za otvaranje preostalih poglavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je da će Hrvatska do kraja slovenskog predsjedanja EU otvoriti još 4 do 5 poglavlja, a zatvoriti jedno ili dva. Novinari su pitali o koja dva poglavlja govori, no Jandroković nije znao odgovoriti na to pitanje pa se morao konzultirati s jednim od pregovarača, upitavši ga 'Which two chapters?' (Koja dva poglavlja?).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bauk je na svom Facebooku podsjetio na Jandrokovićev neslavni trenutak, napisavši "Which two songs from Neda Ukraden?".

Image
Foto: Facebook
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo