Bas nitko iz Vlade nije htio doci na HRT, umjesto emisije pustili su glazbu

Clanovi Milanoviceve vlade zdusno izbjegavaju komentiranje smjene ministra financija Slavka Linica.

7.5.2014.
19:49
VOYO logo

U kojoj je mjeri pitanje o Linicevoj smjeni za njih "vruc krumpir" pokazuje i cinjenica da se danasnjoj jutarnjoj emisiji Prvog programa Hrvatskog radija "A sada Vlada", koja se emitira svake srijede od osam do pola devet, u kojoj tradicionalno gostuje netko do ministara, nije odazvao nitko. Kako je koncepcija emisije takva da u njoj gostuju samo clanovi Vlade, neki drugi gost nije dolazio u obzir pa urednicima nije preostalo drugo nego da u eter puste pola sata glazbe, pise Jutarnji.hr.

U sluzbi za odnose s javnoscu HRT-a receno nam je da su urednici spomenute emisije u potrazi za sugovornikom u utorak nazivali sve ministre u Vladi, ali se ni jedan od njih, niti zamjenik ministra, ili drugi predstavnik Vlade nije odazvao pozivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sad se, prisjecaju se na HRT-u, tri puta dogodilo da u emisiju nije mogao doci pozvani ministar, ali se jucer prvi put u povijesti emisije dogodilo da Vlada u nju ne zeli poslati nikoga: ni ministra, ni zamjenika ministra, ni bilo kojeg drugog predstavnika Vlade.

Ocito je da se nitko iz Vlade, samo dan nakon smjene ministra Linica, nije zelio izloziti neizbjeznom pitanju da komentira njegovu smjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je takoder da se ni u emisiji Hrvatskog radija u 9 sati ujutro rezerviranoj za predstavljanje kandidata za Europski parlament nije pojavio kandidat SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo