Otkrivaju svoja lica / Barbara saznaje da je Brigita htjela uništiti kuriju!

Image
Foto: RTL

Ankica pred Barbarom uzima Brigitin dnevni utržak hotela. Barbara shvati da Ankica nečim ucjenjuje Brigitu. Barbara kroz razgovor s Ankicom i Mirom shvati da je Brigita ta koja je htjela uništiti kuriju, a pritom je zamalo ubila i nju!

15.1.2014.
11:47
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne', stanovnici Vilin dola polako počinju otkrivati svoja prava lica.

Dok je Marina napokon sretna jer se Lada razredila i vratila u Vilin dol te je moli da živi s njima, Brigita u početku loše ragira na Ankičinu ucjenu, ali je prisiljena popustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Ankica pred Barbarom uzima Brigitin dnevni utržak hotela, a Barbara shvati da Ankica nečim ucjenjuje Brigitu. Barbara kroz razgovor s Ankicom i Mirom shvati da je Brigita ta koja je htjela uništiti kuriju, a pritom je zamalo ubila i nju!

Image
Foto: RTL

Valentina prizna Filipu uljepšanu verziju prošlosti. Kaže mu da je Ankica želi ubiti, no Filip joj više ništa ne vjeruje. Valentina planira pobjeći ne sumnjajući da je Ankica drži na oku. Kada se susretnu stvari postanu kobne! Je li netko stradao ili su Ankica i Valentina riješile probleme, ne porpustite pogledati večeras u 20.00 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo