'u njegovo vrijeme bilo je drugačije' / Barba Luka ne dolazi na konstituirajuću sjednicu jer mu nitko nije ponudio refundirati putne troškove

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Luka Bebić istaknuo je da ne dolazi na današnju konstituirajuću sjednicu jer mu se 'nitko nije ponudio refundirati putne troškove' te dodao da upravo bere masline

14.10.2016.
15:00
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši predsjednik Sabora Luka Bebić kazao je kako ne dolazi na današnju konstituirajuću sjednicu jer mu se 'nitko nije ponudio refundirati putne troškove'. 

"Mi smo to u moje vrijeme drugačije radili, pa smo uvijek nalazili sredstva za zastupnike koji nisu iz Zagreba", kazao je Bebić za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši predsjednik Sabora kazao je da nema dovoljno elemenata prosuditi kakav će Božo Petrov biti kao novi predsjednik Sabora, ali i kakva će biti buduća Vlada.

"Treba vjerovati u mlade ljude i njihove dobre namjere i želje. Vrlo brzo će se vidjeti kako to funkcionira. Može se očekivati da se koalicija između HDZ-a i Mosta konačno potvrdi i da Vlada vodi sustavnu i konstruktivnu politiku, a ne da pojedinci vode smjerove i da Vlada funkcionira jedinstveno", rekao je Bebić, dodavši i da ne vidi zašto bi postojale trzavice u odnosima među vladajućim partnerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo