NOVA RUNDA UVREDA / Banožić 'pojasnio' zašto ga Milanović ne voli: 'Predsjedniku je to trn u oku. To je ta udbaška škola'

Image
Foto: Dino Stanin / Pixsell

'Predsjedniku su trn u oku moj rad za dobrobit Hrvatske vojske i ulaganje ove Vlade u opremanje Hrvatske vojske kojoj su za njegova mandata rezana prava', rekao je ministar

16.5.2022.
17:01
Dino Stanin / Pixsell
VOYO logo

Ministar obrane Mario Banožić na svom se Facebooku osvrnuo na današnje izjave predsjednika Zorana Milanovića. "Predsjednik Republike opet uličnim govorom, vrijeđa i omalovažava. To je ta udbaška škola, gdje svi koji nisu dio klike ne vrijede, gdje se svi koji imaju suprotno mišljenje progone i utamniče“, kazao je Banožić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjedniku su trn u oku moj rad za dobrobit Hrvatske vojske i ulaganje ove Vlade u opremanje Hrvatske vojske kojoj su za njegova mandata rezana prava. Nakon ugovora za Rafale, Bradley, nakon dolaska Black Hawkova, pokretanja postupka nabave PZO sustava, ne može kritizirati procese nabave za Oružane snage pa hajku preko svojih dodavača vodi o mojim postupanjima oko državnih nekretnina. Upire ponovno prstom u rad DORH-a, policije. Predsjedniče bavite se državničkim poslovima, a ne miješajte se u rad onih koji trebaju raditi neovisno", napisao je Banožić na Facebooku.

Milanović bi ga 'utamničio'

Podsjećamo, Milanović je danas ponovo opleo po Banožiću, kazavši da će  stalno podsjećati na to da je "ministar obrane počinio kazneno djelo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija u kojoj ministar imovine pere i maltretira dvije visoke dužnosnice Državnih nekretnina, koje su osnovane upravo da se ministar ne mora baviti takvim detaljima, da ga se zaštiti. On je to preplivao kao panonski mornar, s vrećom na leđima i čačkalicom u ustima, došao je i maltretirao te žene da se postupi kako se inače ne postupa… Ili mu treba oduzeti poslovnu sposobnost da ne može imati ni vozačku dozvolu ili ga treba utamničiti. Trenutni ministar obrane je čovjek koji se bavi kriminalom", rekao je Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo