Vraća se u SDP /

Bandića napustio šef stranke iz Požege: 'Bio sam mlad i neiskusan kad sam mu odlučio pomoći'

Image

Vlahović se vraća u SDP

10.1.2019.
8:07
VOYO logo


Da je netko prešao u Klub ili stranku Milana Bandića, više i nije neka vijest. Sada je vijest kada ga netko odluči napustiti, a upravo je to učinio Ivan Vlahović, šef njegove stranke u Požegi, piše Večernji list.

Riječ je o bivšem SDP-ovcu koji je iz stranke izbačen 2016. godine nakon čega se odlučio priključiti Bandićevoj Stranci rada i solidarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlahović kaže da iz SDP-a nije izišao svojevoljno, nego da ga je iz stranke izbacio tadašnji šef požeško-slavonskog SDP-a Zdravko Ronko. No, kako život često piše romane, Vlahović je sada ponovno član SDP-a, možda i budući šef požeškog SDP-a, dok je Zdravko Ronko, bivši šef požeško-slavonskog SDP-a, alfa i omega u Partiji tog kraja, danas član Kluba Milana Bandića u Saboru u kojemu je jedini uvjet za članstvo podrška Vladi Andreja Plenkovića.

"Kada su me izbacili, odlučio sam da neću biti politički neaktivan. Kako su me u tom periodu kontaktirali iz stranke Milana Bandića, ja sam naivno mislio da se tu može ispravno raditi. No prevario sam se. Nakon što je na čelo SDP-a došao Bernardić, razmišljao sam o tome da se ponovno vratim u SDP, međutim, tada je još uvijek u Požegi u SDP-u glavni bio Ronko, a bez pozitivnog odgovora Gradskog odbora povratak nije uopće moguć", kazao je Vlahović za Večernji list dodajući da je bio mlad i neiskusan kada je odlučio pomoći Milanu Bandiću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlahović je drugi koji je odlučio napustiti najpopularniji politički tabor trenutno u Hrvatskoj. Prije je to napravio Darinko Dumbović iz Reformira kojem je “prekipjelo” kada je u Bandićev saborski klub stigao i 13. "prebjeg". 







Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo