pozitivan petak / Bandić: 'Želim puno uspjeha i Plenkoviću i HSS-u i svima'

Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Milan Bandić zaželio je sreću svima u skoroj izbornoj utrci za udobne saborske fotelje

8.7.2016.
11:46
Davor Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić danas je odaslao samo pozitivne želje. Naime, nakon što je otvorio gradsku uspinjaču, kazao je kako ne zna kuda ide HSS, ali da im želi sreću.

Na pitanje kako prognozira ishod današnjeg predstavljanja političkog programa Andreja Plenkovića, odgovorio je: "Nisam ja proročica Pitija, ne znam šta će Plenković reći. Želim puno uspjeha i Plenkoviću i HSS-u i svima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni mali ni veliki, nego normalni kakav sam i sam, koji imaju djela, a ne riječi iza sebe. Sve ćete ostalo čuti na vrijeme. Ne mogu ja natjerati ljude da glasaju za mene", komentirao je kakvi će biti njegovi suradnici u utrci za izbore.

Zagrebački gradonačelnik komentirao je zbivanja na zagrebačkoj Savici, gdje građani prosvjeduju šprotiv gradnje crkve nauštrb parka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako itko zna slušati građane, onda je to gradonačelnik. I prosvjed je oblik demokracije, to je sasvim normalna stvar. Tamo je crkva trebala biti i prije 45 godina. Oni koji nisu bili blagonakloni prema crkvi prije 45 godina i danas su oni koji se bune. Ima mjesta i za crkvu i za park", rekao je.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo