Bandić vožnju jahtom do birača platio par tisuća eura

Bandića ni veliki valovi nisu omeli da 'istrese' nekoliko tisuća eura kako bi obišao birače na Braču i Hvaru. Do njih je stigao u 19-metarskoj jahti Toni!

11.12.2009.
2:18
VOYO logo

Iako na otocima u zimsko vrijeme nema baš puno biračkog tijela, Milan Bandić je ipak odlučio potrošiti dosta novca kako bi ih obišao.

Hvar i Brač obišao je 19-metarskom jahtom Toni, koju će, kako je rekao, platiti njegov stožer. Nije odgovorio o kojoj se cifri radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji list, pak, doznaje da najam sličnog plovila tjedno stoji tridesetak tisuća eura. Po toj logici Bandićev stožer će iznajmljivačima platiti više od četiri tisuće eura! No, uz to se ne smije zaboraviti na gorivo, koje za put od Splita do Hvara i Brača te natrag, navodno, stoji oko tisuću eura!

Sve u svemu, za poludnevni obilazak otoka Bandić je potrošio barem pet tisuća eura. No, putovanje nije prošlo bez problema. Veliki valovi bili su uzrok i prekida redovnih linija vožnje, no Bandić je kazao kako je obećao ljudima da dolazi te nije odustao. Ipak, zbog valova od 3,5 metara Bandić nije stigao do Omiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam se plašio valova, želio sam tim ljudima pokazati da nisu zaboravljeni", izjavio je Bandić dodajući kako će kad postane predsjednik sazvati sjednicu Vlade na kojoj će se raspravljati i o problemima otočana.

Bandić kao da ne sumnja u pobjedu, i to možda već u prvom krugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto mislite da će drugog kruga uopće biti? Ne vjerujem anketama, puno mi je važnije ono što čujem na terenu, u razgovoru s ljudima, a to me ohrabruje", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo