Bandić traži krem kožna grijana sjedala, 11 zvučnika, kožne mjenjače...

6.3.2014.
8:34
VOYO logo

Od 23 vozila koja će Bandić uzeti preko leasinga, 18 je osobnih vozila srednje klase trovolumena ili, jasnije, limuzina u kojima će se gradski zastupnici osjećati sasvim udobno, objavio je Jutarnji list.

Ostala naručena vozila preko leasinga su furgoni ili kombiji, a s obzirom na procijenjenu vrijednost, zagrebačka će si gradska služba nabaviti vozila srednje vrijednosti od 434.782 kune s PDV-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamera za vožnju unatrag

Tko god da u gradskoj upravi dobije najbolje vozilo, zbilja će moći biti ponosan. Obavezno mora biti crne metalik boje, a unutrašnjost bi trebala krasiti krem kožna grijana sjedala. Vozilo će imati audio-sustav s minimalno 11 zvučnika, dok će drugim zaposlenicima za slušanje glazbe biti dovoljno šest komada. Zaključavat će se uz pomoć smart keyja, imat će i putno računalo, a da ga ne ošteti, treba mu i kamera za vožnju unatrag.

Drugi će zaposlenici gradske uprave dotle sjediti na crnim kožnim sjedalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natječajem je specificirano da sva osobna vozila obavezno moraju imati kožne obloge volana, kožne mjenjače i kožne ručne kočnice. Stražnja stakla na svih 18 osobnih vozila obavezno moraju biti zatamnjena.

Velika obnova voznog parka gradske uprave dolazi samo nekoliko mjeseci nakon što je Bandić na sastanku gradonačelnika, predsjednika vijeća gradskih četvrti i predsjednika Gradske skupštine najavio da se treba štedjeti, posebno na službenim vozilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dužnosnici u Holdingu i gradskoj upravi više se neće voziti u službenim automobilima gdje, kako i koga hoće", zaprijetio je Bandić lani u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo