osmislio mu je nadimak / Bandić se na Facebooku sprda s Milanovićem: objavio montažu šefa SDP-a u grudnjaku i bananama

Image
Foto: Facebook/Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti

Zagrebački gradonačelnik se montažom na Facebooku odlučio narugati sa Zoranom Milanovićem kojeg naziva Zoki Banana

8.9.2016.
13:49
Facebook/Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti
VOYO logo

Da u ovoj predizbornoj kampanji svi izgovore baš sve što im padne na pamet, već smo imali prilike vidjeti, ali 'čašćenje' na relaciji Zoran Milanović - Milan Bandić, doseglo je neku novu razinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon što je šef SDP-a zagrebačkom gradonačelniku nadjenuo nadimak Jimmy Fontana, nije trebalo dugo da Bandić osmisli jednako kreativno ime za Milanovića.

Bandić je u povodu završetka gradnje pet fontana u Zagrebu priredio koncert i tom prilikom rekao da mu je novi nadimak 'zgodan', ali da za njegovo objašnjenje novinari trebaju pitati Milanovića. Zagrebački gradonačelnik se pobrinuo i za to da šefu SDP-a ne ostane dužan, pa ga ja nazvao Zokijem Bananom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, "čašćenje" ima i nastavak. 

Danas je na službenoj stranici njegove stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti objavljena montaža na kojoj je Milanović prikazan kao plesač s grudnjakom i banama oko pasa. Oko njega plešu polugoli mladići, a ispod piše #BananaKoalicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad bi mene pitali kako bih nazvao čovjeka koji je mene podario umjetničkim imenom Jimmy Fontana, ja bih ga nazvao Zoki Banana jer kakvu je Hrvatsku ostavio nakon četiri godine Vlade, on zavrjeđuje ime Zoki Banana", stoji u opisu montaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo