Teška vremena / Bandić objavio: 'U znak potpore našim slobodnim umjetnicima, osigurali smo bespovratnu potporu od 5.000 kn!'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

'Svjestan sam da taj iznos neće riješti njihove probleme', poručio je gradonačelnik Zagreba

6.12.2020.
9:19
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio kako će Grad umjetnicima isplatiti 5 tisuća kuna bespovratne potpore.

''Zagrebački umjetnici posebno su teško pogođeni epidemijom koronavirusa. Oni svojim djelovanjem ovaj grad čine posebnim, jedinstvenim i originalnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U znak potpore našim slobodnim umjetnicima u ovim teškim vremenima, osigurali smo im bespovratnu potporu od 5.000 kn! Svjestan sam da taj iznos neće riješti njihove probleme, ali želim da znaju da smo, u skladu sa svojim mogućnostima, učinili ono što možemo da im pomognemo u ublažavanju negativnih posljedica epidemije na njihovu djelatnost.

Potpora se dodjeljuje iz proračuna Grada Zagreba zbog nemogućnosti ili bitno otežanog umjetničkog stvaralaštva i djelovanja samostalnih umjetnika. Mjere pomoći ranije smo donijeli i za naše ugostitelje, poduzetnike i obrtnike! Samo zajedno možemo prebroditi sve nedaće koje su nas snašle'', piše na Facebook stranici ''Milan Bandić gradonačelnik Zagreba''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo