'Ne lopatam jezikom, pokrit ćemo razliku troškova Norina liječenja'

6.2.2013.
11:42
VOYO logo

Cijena liječenja Nore Šitum u Philadelphiji trebala je biti oko 3,3 milijuna kuna, no samo dva dana prije nego je obitelj Šitum trebala krenuti na put, stigla je šokantna informacija da je cijena liječenja poskupjela te iznosi 4,7 milijuna kuna, kako je objavljeno u pismu udruge Hrabro dijete.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je na današnje pitanje novinara hoće li pokriti razliku troškova liječenja, koji su porasli za 1,4 milijuna kuna, rekao da će održati obećanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja znam uzeti lopatu u ruke i raditi, ali ne lopatam jezikom. Znam što sam obećao i toga ću se pridržavati i svoje ću obećanje ispuniti'', poručio je Bandić.

''Mi ćemo pokriti u cijelosti razliku troškova liječenja! Moram reći da se zbog prepreka u institucijama i zbog zakona događaju ovakve stvari koje bi trebale odraditi institucije, ali kako one nisu u mogućnosti, ja to trebam preuzeti na sebe. Još nisam danas razgovarao s roditeljima male Nore, ali budem i donijet će se odluke koje se trebaju donijeti'', dodao je zagrebački gradonačelnik, piše PolitikaPlus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlada je na današnjoj sjednici prihvatila Prijedlog rješenja o odobrenju sredstava na teret Proračunske zalihe Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2013. godinu udruzi Hrabro dijete iz Nove Gradiške radi povrata uplaćenog PDV-a u humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za liječenje Nore Šitum u inozemstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo