Mahidevran sprema zavjeru / Bali-beg u tamnici čeka odluku o svojoj sudbini!

Image
Foto: RTL

Dvorani sa zebnjom iščekuju sultanovo buđenje iz kome, ali ne i Mahidevran koja već smišlja promjene koje će uvesti. Njezina jedina briga je pripremiti sina jedinca za preuzimanje titule vladara Osmanskog carstva iako je Sulejman još uvijek živ. Za to vrijeme, Bali-beg iščekuje odluku o svojoj sudbini u tamnici!

18.12.2012.
13:58
RTL
VOYO logo

Iako Sulejman još nije umro, Mahidevran već počinje pripremati sina za preuzimanje prijestolja, a razmišlja i o velikim smjenama među dvoranima u palači i haremu.

Nada se da će dobiti Ibrahim-pašino povjerenje i potporu za princa Mustafu na putu prema tronu, pozivajući se na nepotvrđenu dijagnozu liječnika da bi Sulejman svakoga trena mogao preminuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Međutim, sultanova majka čuje Mahidevran kako se raduje sultanovoj smrti i vladanju haremom. Glasine da je sultan umro šire se carstvom.

S druge strane, uznemirena Hurem boji se da će Mahidevran doista uspjeti u svom naumu i nauditi njoj i njezinoj djeci. Sultanova garda po službenoj je dužnosti odvela je Bali-bega u tamnicu gdje će čekati odluku o svojoj sudbini, a njegova voljena Ajbige prisiljena je susresti se 'oči u oči' s Mahidevran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Njihov razgovor prekida sultanova majka koja je donijela veliku odluku! O čemu se radi, gledatelji će doznati u novoj epizodi Sulejmana Veličanstvenog  već večeras, u utorak, 18. prosinca u 21 sat na RTL Televiziji!


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo