sultanije i dalje nema / Bali-beg otkrio tko je naručio Huremino ubojstvo?!

Image
Foto: RTL

Prema Sulejmanovom nalogu, Bali-beg istražuje tko se krije iza otmice sultanije Hurem. Već mjesecima tragaju za sultanovom miljenicom, no nema dokaza i glasina koji upućuju na krivca. Sve do jedne noći kada Bali-beg shvati da je Huremino ubojstvo mogla naručiti – Hatidže!

5.11.2013.
15:27
RTL
VOYO logo

Rustem-pašu brine činjenica što su svi doznali za Sulejmanovo loše psihičko stanje zbog Hureminog nestanka. Čak je i vojska počela širiti glasine o sultanovoj slabosti.  Prema Rustemovom mišljenju, ako smjesta ne učine nešto, vojska može svrgnuti Sulejmana i postaviti Mustafu na prijestolje.

Image
Foto: RTL



Dok se on bavi političkim pitanjima, Bali-bega usred noći posjeti čovjek s novim informacijama o sultanijinom nestanku. Mladić se kune da je doznao tko se krije iza identiteta osobe koja je sultaniji Hurem dala lažno pismo od princa Selima. Hrabri ratnik niti sam neće moći vjerovati da je riječ o Ali-agi, slugi sultanije Hatidže!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Bali-beg će o tome morati obavijestiti Sulejmana. Hoće li sultan kazniti sestru? Bliži li se Hatidžin odlazak iz palače? Odgovore ćemo doznati u novom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“, večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo