SVE JE DOBRO ZAVRŠILO / Bakica sjela i prekinula sanaciju klizišta u Zagorju: 'susjedova voda s brega brže će dolaziti u moje dvorište'

Image
Foto: Zagorje-international

Na nagovor radnika i obitelji, na kraju je ipak popustila i dozvolila daljnje radove.

31.5.2017.
16:39
Zagorje-international
VOYO logo

U općini Sveti Križ Začretje provedena je sanacija jednog od najvećih klizišta na području općine – Piljkovi jarki kod Beline. Ali radovi su natratko prekinuti zbog jedne starije mještanke, koja usprkos tome što hoda uz pomoć štake, donijela je klupčicu sjela nasred ceste, iza kamiona s asfaltom te nije dozvolila da se radovi nastave, piše Zagorje-international.

Bakica se bojala da će po novom asfaltu susjedova voda s brijega dolaziti puno brže pred njezino dvorište i da će često imati poplave, ispričali su očevici. No, na nagovor radnika i obitelji, na kraju je ipak popustila i dozvolila daljnje radove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Zagorje-international načelnik Svetog Križa Začretja Marko Kos naglasio je da u skladu s Programom gradnje za 2017. godinu općina Sveti Križ Začretje izvršila je kompletno uređenje kolničke konstrukcije. Uređenje se obavljalo tako da je kompletna dionica presvučena novim asfaltnim slojem. Sada slijedi i uređenje odvodnih jaraka djelomičnom zacjevljenju jaraka i izradi drenažnih šahtova na kritičnim mjestima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo