BAGO OPRAO PLENKOVIĆA: / 'Od vas u novoj godini ne očekujem ništa'

Image
Foto: Dnevnik.hr screenshot

Na božićnom primanju novinara u Banskim dvorima, Mislav Bago beskompromisno se obratio u ime novinara premijeru i ministrima

20.12.2018.
16:42
Dnevnik.hr screenshot
VOYO logo

U Banskim dvorima danas je održano božićno primanje novinarima, gdje se nakon obraćanja Andreja Plenkovića, Mislav Bago, reporter Dnevnika Nove TV, beskompromisno obratio u ime novinara premijeru i ministrima, izvještava Dnevnik.hr.

Bago je čestitao predstojeće blagdane te je pritom zaželio premijeru i ministrima da u novoj godini budu otvoreniji prema novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je neke članove Vlade vidjeti u četiri oka s obzirom na to da neke od njih ne vidimo. Bilo bi dobro da u godini koja dolazi zamolite članove svoje Vlade da počnu dolaziti na glavni ulaz, da stanu i daju nam izjavu, a neke da ne glume da razgovaraju na mobitel kako bi nas izbjegli", otvoreno je rekao Bago.

Zahvala na Svakodnevnoj drami

"Govorili ste o stabilnosti i sigurnosti", nastavio je Bago ironično, "a kad ste došli na vlast, rekli ste da želite dedramatizirati Hrvatsku. Hvala vam na gotovo svakodnevnoj drami koju imamo s vama i s vašim koalicijskim partnerima jer zbog toga možemo raditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda će netko, pa i vi reći da je to loše. Mi ćemo reći da je to dobro jer kako bismo mi uopće mogli funkcionirati da živimo u nekoj zemlji koja je dosadna kao naprimjer Slovenija."

Image
PLENKOVIĆ NA SAVJETU ZA SLAVONIJU, BARANJU I SRIJEM: /

'Trend korištenja slobode kretanja ovdje je najvidljiviji'

Image
PLENKOVIĆ NA SAVJETU ZA SLAVONIJU, BARANJU I SRIJEM: /

'Trend korištenja slobode kretanja ovdje je najvidljiviji'

Ništa ne očekuje od Vlade

Potom se Bago upitao što od njih mogu očekivati u novoj godini te odmah ponudio odgovor: "Mislim da dijelim mišljenje svih kolega kad kažem 'ništa'!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazimo u izbornu godinu i teško je vjerovati da ćete djelovati drugačije nego što bi djelovala svaka stranka na vlasti, a to je da skupi bilo koji glas. Rekli ste da živimo u brzim vremenima u kojima jedna vijest sustiže drugu i tu je problem i nas i vas. Što ste vi otvoreniji, to ćemo mi imati točnije informacije koje će koristiti i javnosti i politikama koje vi ili oporba zastupate", upozorio je.

Traži otvorenost Vlade

Nakon toga, Bago je još jednom osjetio potrebu apelirati na Plenkovića i njegove ministre da u novoj godini budu otvoreniji jer zatvorena Vlada "štetit će i njima i ovoj zemlji", a to će biti problem za njih, a ne za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom im je poželio svako dobro "i kako bi vaš omiljeni ministar rekao: Božić. Sigurnost. Čovjek. Blagdani. Želim vam još jednom svako dobro", rekao je Bago.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo