Autocestom od Karlovca prema Zagrebu vozio suprotnim smjerom!

Image
Foto: Pixsell, Kristina Stedul Fabac

Prava drama odvijala se u nedjelju navečer kad je HAK izdao upozorenje da na autocesti A1 od čvora Karlovac prema Zagrebu jedna osoba vozi u suprotnom smjeru. Opasnost je trajala oko 45 minuta.

3.1.2016.
21:57
Pixsell, Kristina Stedul Fabac
VOYO logo

Nakon što je opasnost prestala, HAK na društvenoj mreži obavijestio vozače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog snijega se vozi otežano

Zbog snijega vozi se otežano u većem dijelu unutrašnjosti i Hrvatskom primorju, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima, upozorava HAK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priobalju i podno Velebita mjestimice puše jaka i olujna bura. U dijelu Dalmacije i Istre kolnici su mokri ili vlažni te skliski od kiše. U Gorskom kotaru ponegdje ima i magle. Vožnja u koloni i zastoji mogući su na dionicama na kojima prolaze vozila zimske službe (ralice u baterijama), pa vozače mole za strpljenje i savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez zimske opreme.

Mogući su odroni zemlje i kamenja. Trenutno nema slobodnog cestovnog pravca za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci te obrnuto. Zimski su uvjeti i na Staroj cesti kroz Gorski kotar (DC3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo