istinita priča / Autobiografskim spotom gola Gaga udala se za noć

Image

Ekscentrična pop ikona Lady Gaga izbacila je autografski, a ujedno i njen najduži spot u karijeri nazvan 'Mary The Night', kojim je, kako kaže, odvažno podijelila svoju intimu sa svijetu.

2.12.2011.
17:49
VOYO logo

Pjevačica Lady Gaga spotom za peti singl s njenog zadnjeg albuma nadmašila je sve dosadašnje.

Bizaran i više od 13 minuta dug video 'Mary The Night' napravljen je kao kolaž priča iz života glazbenice. Točnije, uz dozu artističnosti, skupe dizajnerske odjeće i nevjerojatnih preobrazbi, Gaga je prepričala sve svoje neuspjehe prije nego što je postala planetarno popularna.

Video sadrži sve njene padove i uspone, od izbacivanja iz prve diskografske kuće do trenutka kad je odlučila nastaviti se boriti za svoj san.

"Jako sam nervozna i uzbuđena što s vama dijelim ovaj dio moje prošlosti", podijelila je glazbenica sa svojim 'čudovištima' preko društvene mreže Twitter.

Spot počinje scenama u kojem dvije medicinske sestre odvoze Gagu u nesvijesti na odjel psihijatrijske bolnice, a ona govori o svojim promišljanjima u tom trenutku.

Najintimniji trenutak jest kad Lady Gaga primi telefonski poziv diskografske kuće s kojom je tada imala ugovor. Iako se na telefon javi sva živahna, uskoro mijenja raspoloženje i potpuno izgubi kontrolu.

Naime, glavešine te kuće nisu razumjele njen umjetnički izričaj te su joj 'dali nogu', a ona je depresiju liječila razbijajući po stanu i pomahnitalim sipanjem žitarica u usta. Bitno je napomenuti da je u tim trenutcima u stvarnom životu, baš kao u spotu, bila bez odjeće na sebi.

"To je bio najgori dan u mom životu i zato je to najiskreniji moment u videu", rekla je kontroverzna zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo