Užas! / Austrijanac na autoputu 'potegnuo' 251 km/h: Je li kazna koju je dobio opravdana?

Image
Foto: Fun Facts/YouTube/Hayat Media BiH/YouTube/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Najveća utvrđena brzina kretanja izmjerena je u subotu na autocesti A-1 u smjeru Zagreba

17.6.2019.
15:01
Fun Facts/YouTube/Hayat Media BiH/YouTube/Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Austrijanac, koji je autocestom potegao 121 kilometar brže nego što je dozvoljeno, ovaj put je rekorder u prekoračenju brzine na području Ličko-senjske županije.

Tamošnja je policija proteklog vikenda provela preventivno-represivne akcije u prometu s ciljem održavanja povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. Samo je jedan vozač zatečen pijan za volanom, dok ih je 14 prekršilo dopuštenu brzinu vožnje. Najviše već spomenuti državljanin Austrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveća utvrđena brzina kretanja od 251 km/h izmjerena je u subotu na autocesti A-1, u smjeru Zagreba, gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 130 km/h, kada je 51-godišnji austrijski državljanin upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima 'B' kategorije na području RH u trajanju od 1 mjeseca", izvijestila je PU ličko-senjska, piše KAportal

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo