HM... / Anušić prvi put otkako je predložen za ministra: 'Zahvaljujem se Plenkoviću, nastavljamo izvrsnu suradnju'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

'Resor Ministarstva obrane je iznimno važan za Hrvatsku i u potpunosti sam spreman dati sve od sebe da očuvamo i dodatno osnažimo i osuvremenimo Hrvatsku vojsku i sve njene sastavnice. Smatram da višegodišnjim iskustvom u politici kao načelnik općine Antunovac i župan Osječko-baranjske županije te kao maloljetni dragovoljac Domovinskog rata mogu dati svoj doprinos i na nacionalnoj razini', rekao je

13.11.2023.
17:48
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Premijer Plenković ranije je rekao da je predložio za novog ministra obrane i potpredsjednika Vlade - Ivana Anušića.

Sada se po prvi put oglasio i sam Anušić čiju izjavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimna mi je čast što sam predložen za ministra obrane i potpredsjednika Vlade. Zahvaljujem se na potpori stranačkim kolegama i koalicijskim partnerima, no prije svega predsjedniku Vlade i HDZ-a Andreju Plenkoviću, koji mi je ukazao povjerenje.

Nastavljamo izvrsnu suradnju koju smo ostvarili u proteklim godinama, radeći na ključnim temama za boljitak Osječko-baranjske županije i Slavonije, kao i u okviru pobjedničkog tima Odvažno za Hrvatsku iz razdoblja unutarstranačkih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Resor Ministarstva obrane je iznimno važan za Hrvatsku i u potpunosti sam spreman dati sve od sebe da očuvamo i dodatno osnažimo i osuvremenimo Hrvatsku vojsku i sve njene sastavnice. Smatram da višegodišnjim iskustvom u politici kao načelnik općine Antunovac i župan Osječko-baranjske županije te kao maloljetni dragovoljac Domovinskog rata mogu dati svoj doprinos i na nacionalnoj razini.

Raduje me što će priliku na mjestu župana dobiti moj zamjenik Mato Lukić, izniman čovjek i profesionalac, koji je jamac da će se nastaviti realizacija svih projekata važnih za stanovnike Osječko-baranjske županije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Anušić bit će novi ministar obrane! 'Očekujem ga na dužnosti u četvrtak' Novi župan? Mato Lukić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo