FOTO: / Antonija Mišura objasnila svoj ulazak u politiku

Šibenska košarkašica i najljepša sportašica Olimpijskih igara, 25-godišnja Antonija Mišura odlučila je uplivati u političke vode.

2.5.2013.
11:52
VOYO logo

Antonija je na prilično visokom osmom mjestu zajedničke liste HDZ-a i koalicijskih partnera iz HSP-a Ante Starčevića. Odmah iza nje je Branko Bubica, poznati spiker Radio Šibenika i legendarni tenor klape Šibenik i klape Maslina, piše Slobodna Dalmacija.

MIšura je za Šibenski portal komentirala svoj politički angažman. "Godinama sam dio Mladeži HDZ-a i odlučila sam pomoći svojoj stranci, a vjerujem da će naš kandidat za gradonačelnika dr. Željko Burić dobro voditi grad", kazala je Mišura, a na pitanje kako će ispunjavati svoje obveze kao gradska vijećnica, s obzirom da je nedavno potpisala jednogodišnji ugovor s francuskim Toulouseom, odgovorila je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da mogu jedno i drugo, mlada sam, za svašta sam ja sposobna".

Marketinški trik

Valja podsjetiti da je HDZ u Šibeniku na prošlim izborima osvojio devet mandata, stoga ne bi bilo nerealno očekivati da bi kandidat na osmom mjestu liste ušao u vijeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Mišura je nedavno potpisala ugovor s francuskim prvoligašem Toulusom, stoga je teško vjerovati da bi napustila sport zbog politike.

Mišuru smo pokušali dobiti i na telefon kako bi nam pojasnila ovaj potez, no nije se javljala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo