REGIONALNA ZVIJEZDA / ANKETA Rasprodala tri Arene, uskoro će i četvrtu. Aleksandra Prijović podijelila Hrvate, slušate li je vi?

Image
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell

Nekadašnja hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić je na Facebooku također komentirala fenomen ove pop-folk pjevačice. Problematično joj je što Hrvati, kako kaže, ne žele izdvojiti novce za sport, kazalište, muzej ili edukaciju, a za ovakve koncerte hoće bez problema

6.10.2023.
12:34
Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell
VOYO logo

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović ovih se dana naveliko spominje u hrvatskim medijima, a o njoj bruje i društvene mreže nakon što je najavila i četvrti koncert u zagrebačkoj Areni početkom prosinca.

Ulaznice za prva tri koncerta rasprodala su se u kratkom roku što je potvrda da ju Hrvati itekako vole slušati, a isto se očekuje i za četvrti koncert najavljen prije samo nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snaha Lepe Brene prva je ženska pjevačica kojoj je to uspjelo. Jedino je Dino Merlin do sada rasprodao četiri koncerta, a sudeći po broju prodanih ulaznica, ova pjevačica u kasnim dvadesetima bi ga mogla skinuti s trona.

Ipak, malo je toga što je podijelilo Hrvate kao ova regionalna zvijezda. Dok se tisuće spremaju s njom zapjevati ovog prosinca, glasni su i oni koji se pitaju tko je uopće Aleksandra Prijović i zašto je odjednom toliko bitna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnja hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić je na Facebooku također komentirala fenomen ove pop-folk pjevačice. Problematično joj je što Hrvati, kako kaže, ne žele izdvojiti novce za sport, kazalište, muzej ili edukaciju, a za ovakve koncerte hoće bez problema.

"U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti! Ne ulazim u to što slušate, ne hejtam ničiji odabir, ali dragi narode kad se organizira sportsko natjecanje tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i nogometnih utakmica. Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigdje na tribinama? Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom se ne znate ponašati, odete pred ceremoniju medalja, nema poštovanja, ni navijačke kulture", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BRAVO /

Svaka čast! Aleksandra Prijović polako puni i četvrtu Arenu Zagreb: 'Nisam mogla ni da zamislim...'

Image
BRAVO /

Svaka čast! Aleksandra Prijović polako puni i četvrtu Arenu Zagreb: 'Nisam mogla ni da zamislim...'

Mnogi su se u komentarima složili s Brkljačić da je to tužno, a nizali su se oni koji tvrde da prvi put čuju za nju. Pitaju se "tko je dotična" i "zašto u Zagrebu ima odaziv od skoro 80.000 ljudi". Drugi pak pišu da ih je "sram kakvih ljudi ima" i da "slušaju takve neke čudne pevaljke". One koji slušaju Aleksandrine hitove nazivaju "plićacima", a njezinu glazbu "smećem".

Mišljenje Ivane Brkljačić vrlo vjerojatno ne dijeli domaća glazbenica Jelena Rozga koja je ispod objave o četvrtoj Areni komentirala emoticon pljeska i srce. Podršku joj je pružio i hrvatski pjevač Mario Roth iz grupe Vigor, a bilo je u komentarima onih koji ju mole da koncert održi i nešto južnije u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpska folk zvijezda rođena je u Somboru, a mnogi je znaju kao suprugu Filipa Živojinovića, sina Lepe Brene. Do sada je objavila tri albuma, a zadnji je srušio sve rekorde slušanosti.

Godinama unazad prosvjedovalo se protiv koncerata Lepe Brene u Hrvatskoj. A u istoj godini kada su se zabranjivale "cajke" u nekim gradovima i otkazivali koncerti Duška Kuliša i Ane Bekute u Puli te Jelene Karleuše blizu Kaštela, Aleksandra Prijović će četiri dana zaredom zabavljati zagrebačku publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Tko je lijepa Aleksandra? Snaha Lepe Brene koju Hrvati očito jako vole slušati: Što je tu logično, a što toksično?

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo