neučinkovita vlada, neučinkovit premijer / Anka Mrak Taritaš: 'Pozivam zastupnike Mosta da preuzmu odgovornost kao što to čine svi ostali'

Anka Mrak Taritaš pozvala je zastupnike Mosta da preuzmu odgovornost

16.6.2016.
13:32
VOYO logo

Nakon obraćanja premijera Tihomira Oreškovića saborskim zastupnicama, HNS-ovka i bivša ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš komentirala je za RTL kako nije riječ samo o neučinkovitom premijeru, nego o disfunkcionalnoj Vladi, te je apelirala na zastupnike Mosta da konačno preuzmu odgovornost. 

"Teško je govoriti o optužbama. Riječ je ovdje o neučinkovitoj Vladi i neučinkovitom premijerom. Dobro je da je dođšao u Sabor i govorio, ali ovo je Vlada na odlasku. Orešković je samo slika ove Vlade, koja je došla kao reformska, a pokazala se kao ona koja ne zna", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo neobično se ponašaju Mostovci, što je zapravo na tragu onoga kako se ponašaju zadnjih sedam, osam mjeseci. Oni su uvjereni da rade dobro, da provode reforme. Tako smo imali priliku čuti kako su reforme i eksploatacija ugljikovodika, kao i željeznička pruga... to je sve od prošle vlade", dodala je. 

Pozvala je zastupnike Mosta da preuzmu odgovornost kao što to čine svi ostali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo