ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE / Anja pjeva kao profesionalna pjevačica!

Image
Foto: RTL

Nakon što je Ines otpjevala na karaokama pjesmu za doktora Nikolu, glumicu Anju Alač obožavatelji serije 'Ruža vjetrova' zasipaju pozitivnim komentarima

10.5.2012.
12:45
RTL
VOYO logo

Anja Alač je završila osnovnu glazbenu školu, smjer klavir, tako da je pjevački zadatak u 'Ruži vjetrova' odradila kao prava profesionalna zvijezda.

"Dosta često se uhvatim kako pjevam. S obzirom da sam završila osnovnu glazbenu školu, naučila sam kako pravilno koristiti glas i čitati note. Obožavam predstave i scene u kojoj glumci pjevaju. Tko zna, možda se jednom posvetim pjevačkoj karijeri", u šali nam je rekla svestrana glumica koja trenutno svoje slobodno vrijeme provodi u Rovinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uživam u Rovinju! Trenutno je pauza od snimanja i moram priznati da mi već pomalo nedostaje tempo rada koji imamo na setu Ruže vjetrova u Splitu", dodala je mlada glumica.

I producenti serije su bili oduševljeni Anjinim glasom te su pohvalili mladu glumicu kako nije bila potrebna dodatna dorada njezinih vokalnih sposobnosti dok su scenu Anjinog pjevanja snimili iz prve!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurni smo da Anja uz glumu može postati profesionalna pjevačica, a ljubavne zgode i probleme Ines u Ruži vjetrova pratite od ponedjeljka do petka na RTL Televiziji.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo