PODCAST 'DOSJE JARAK' / Andrija Jarak ugostio Krešimira Antolića: Svirepa ubojstva Pukanića i Franjića promijenila su način funkcioniranja policije

U podcastu 'Dosje Jarak' nekadašnji šef Odjela općeg kriminaliteta PU zagrebačke evocira vrijeme korjenitih promjena koje su prošli hrvatski pravosudni organi nakon šokantnih ubojstava, a s Andrijom Jarkom razgovarao je bez ikakve zadrške

26.11.2023.
20:00
VOYO logo

Andrija Jarak novu perspektivu potresnih ubojstava Ive Pukanića i Nike Franjića obrađuje i u podcastu 'Dosje Jarak', u kojem sa sugovornicima baca novo svjetlo na događaje koji su prije petnaest godina šokirali cijelu Hrvatsku. Nakon što je u prvoj epizodi podcasta razgovarao s odvjetnikom Antom Nobilom, u drugu epizodu Andriji Jarku stiže Krešimir Antolić, nekadašnji šef Odjela općeg kriminaliteta PU zagrebačke i bivši čelnik GNK Dinamo.

Antolić je komentirao ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića iz svoje perspektive i suglasan je s Andrijom Jarkom - radi se o događajima koji su promijenili način na koji funkcionira hrvatska policija. Antolić evocira vrijeme korjenitih promjena koje su prošli hrvatski pravosudni organi nakon šokantnih ubojstava, a s Andrijom Jarkom razgovarao je bez ikakve zadrške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EKSKLUZIVNO /

Andrija Jarak i Anto Nobilo u podcastu 'Dosjea Jarak'! Poznati odvjetnik komentirao slučaj ubojstva Ive Pukanića

Image
EKSKLUZIVNO /

Andrija Jarak i Anto Nobilo u podcastu 'Dosjea Jarak'! Poznati odvjetnik komentirao slučaj ubojstva Ive Pukanića

Podsjetimo, dokumentarni serijal true crime žanra, 'Dosje Jarak', koji možete gledati na streaming platformi Voyo, oduševio je gledatelje, ali i televizijsku kritiku. Ovaj maestralan televizijski proizvod, koji autorski potpisuju Andrija Jarak i Dario Todorović, bacio je novo svjetlo na tragična ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića.

I dok gledatelji iščekuju novu epizodu 'Dosjea Jarak' na platformi Voyo, koja obrađuje svirepo ubojstvo Ivane Hodak, Andrija Jarak u podcastu daje dublji uvid u sve okolnosti koje su uslijedile, ali i prethodile ubojstvima Ive Pukanića i Nike Franjića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO Tko je naručitelj ovog ubojstva? Ne propustite drugu epizodu serijala 'Dosje Jarak'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo