trenutak nepažnje / Andrea Zlatar Violić pala s balkona i završila u bolnici, čeka je operacija u Zagrebu

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Bivša ministrica kulture navodno je željela dohvatiti papuču pri čemu je izgubila ravnotežu i teško nastradala

8.7.2015.
15:17
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Bivša ministrica kulture Andrea Zlatar Violić primljena je u srijedu ujutro s teškim ozljedama u Opću bolnicu Dubrovnik, nakon što je pala s balkona svoje kuće, neslužbeno se doznaje iz dubrovačke bolnice.

Suprotno pisanju pojedinih medija koji su objavili kako je Zlatar Violić sinoć pala s balkona obiteljske kuće na krov obližnjeg objekta, te u vrt, a da su je ukućani jutros pronašli, istina je, doznaje Dubrovačkidnevnik.hr, kako je bivša ministrica jutros izašla na balkon popiti kavu i pri tom joj je odletjela papuča te je željevši dohvatiti i pri tome je izgubila ravnotežu i pala s balkona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Riječ je o padu s visine, pretrpjela je težak prijelom lijeve natkoljenice. Stabilno je, ali trebat će napraviti operativni zahvat jer je prijelom kompliciran. To će najvjerojatnije biti napravljeno na Klinici za traumatologiji, tako da će ona poslijepodne biti prevezena u Zagreb'', rekao je sanacijski upravitelj dubrovačke bolnice Jerko Feri Certić. Dodao je kako osoblju bolnice nisu poznate okolnosti u kojima je pala.

Certić tvrdi kako nisu istinite informacije po kojima se pad dogodio tijekom noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je dovezena jutros, jutros je i pala, rekao je sanacijski upravitelj dubrovačke bolnice Certić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo