Dječji osmjeh nema cijene / Anđeo za Anđele: Poznata glumica pomaže djeci

Image
Foto: RTL

U današnjem užurbanom svijetu u kojem se materijalno više cijeni od osmjeha često zaboravimo da su besplatne stvari uvijek najljepše.

16.11.2012.
20:00
RTL
VOYO logo

Glavna protagonistica serije „Ruža vjetrova“, Marina Fernandez, posjetila je Udrugu roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu sa posebnim potrebama "Anđeli", te počela volontirati.

Udruga "Anđeli" je osnovana 2005. godine i skrbi o djeci s teškoćama u razvoju i djeci najtežim tjelesnim invalidima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješno je provela brojne projekte, adaptirala i potpuno opremila tri prostora te na taj način osigurala korištenje usluga i inovativnih terapeutskih metoda na način i u opsegu kakav ne postoji na području Splitsko-dalmatinske županije.

Marina Fernandez, koja obožava djecu, odlučila se volontirati u udruzi. Uz smijeh, pjesmu i igru mali anđeli su prihvatili Marinu koja će im rado praviti društvo u njihovim radionicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čast mi je što su me širokih ruku i osmjeha prihvatili u svoju malu zajednicu. Dječji osmjeh nema cijene.“ rekla je Marina koja će s mališanima Udruge provoditi svoje slobodno vrijeme.

"Obožavam pjevati, a vjerujem da će se portugalski fado jako svidjeti mojim novim prijateljima", dodala je Marina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga RTL pomaže djeci i Udruga "Anđeli" već duži niz godina uspješno surađuju. Tako je dvorana za senzoriku ovogodišnji projekt u kojem će mali anđeli dobiti opremu za dvoranu koja stimulira sva osjetila djeteta. Soba će djeci pomoći da se opuste kako bi stručni terapeuti mogli lakše raditi s djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo