AGROKOR OBJAVIO DOKUMENT: / Zna se tko je sve pristao na odgodu naplate dugova, a tko nije htio potpisati promemoriju

Image
25.4.2017.
16:37
VOYO logo

Radi se o popisu financijskih institucija koje su potpisale promemoriju prema kojoj se odgađa prisilna naplata mjenica. Na popisu su i one financijske institucije koje nisu potpisale tu promemoriju, a na popisu su, osim financijskih institucija, i dobavljači koji su taj dogovor potpisali.

Na popisu su zelenom bojom označene tvrtke koje su promemoriju potpisale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidljivo je da promemoriju nisu potpisale Zagrebačka banka, Addiko bank, Primorska banka, Štedbanka, Croatia banka, Societe Generale - Splitska banka, BKS Bank AG, Istarska kreditna banka, Banka Kovanica, Raiffeisen bank, Adriatic Zagreb Factoring, Centar faktor, Global otprema, Kac Consulting te J&T bank.

Agrokor je poslao i popis dobavljača koji su potpisali pristupnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, izvanredni povjerenik za restrukturiranje u Agrokoru, Ante Ramljak, održao je danas izvanrednu press konferenciju na kojoj je potvrdio ime konzultantske tvrtke koja će savjetovati proces restrukturiranja u koncernu Agrokor – AlixPartners.

RAMLJAK ODABRAO ALVAREZOVE NASLJEDNIKE: Objavio tko će voditi restrukturiranje Agrokora i do kada on ostaje u kompaniji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IZABRANA TVRTKA ZA RESTRUKTURIRANJE AGROKORA: Ovo su ljudi koji će spašavati posrnuli koncern, imaju tri cilja

Ramljak je prošli utorak potpisao finalnu verziju Promemorije o mjenicama Agrokora, koja je poslana na adrese dobavljača, banaka, faktoring društva i drugih financijskih institucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svrha Promemorije je definiranje i uređivanje odnosa dobavljača i vjerovnika po pitanju mjenica, a poštujući načelo suradnje i raspodjele rizika i troška.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo