DRAMA jedne SPLITSKE OBITELJI / Agresivni zaštitari trgovačkog centra prisilno uklonili vlasnika s njegovog zemljišta: nesretnik je potom završio na Hitnoj pa u pritvoru!

Image
Foto: YouTube

Obitelj Svaguša već se neko vrijeme zbog zemljišta spori s investitorima koji grade trgovački centar u Splitu

25.8.2016.
9:35
YouTube
VOYO logo

Srijeda je vrlo vjerojatno bila najstresniji i najtužniji dan za članove splitske obitelji Svaguša. Spomenuta obitelj već se neko vrijeme zbog zemljišta spori s investitorima jednog trgovačkog centra u Splitu, a situacija je eskalirala tijekom jučerašnjeg dana kada je na gradilištu čak došlo i do fizičkog obračuna.

No, krenimo redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jutarnjim satima na prilazni put prema obiteljskoj kući Milivoja Svaguše stigao je kamion koji je ondje istovario zemlju. Kada su članovi obitelji vidjeli što se događa na prilazu, koji je, usput budi rečeno, u vlasništvu te iste obitelji, svojim su tijelima blokirali prilaz strojevima.

Napeta situacija eskalirala je u poslijepodnevnim satima kada su zaštitari počeli postavljati ogradu u blizini kuće Svagušinih. Tada je Milivoj Svaguša opet sjeo na prilazni put nakon čega je prvo došlo do verbalnog, a potom i do fizičkog okršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon obračuna, policija je odvezla Svagušu na Hitnu gdje je utvrđeno da je dobio udarac u glavu, no srećom bez ikakvih komplikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je za Slobodnu Dalmaciju izjavila Svagušina nevjesta Željana, nakon pregleda je Svaguša prevezen u pritor gdje su se nalazili i njegovi sinovi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo