partner ZG maratona / adidasova maratonska priča

Image
Foto: promo

adidas aktivno ulaže u razvoj trčanja u Hrvatskoj. Ove sezone, uz postojeće projekte pokrenuo je i originalan format utrka pod nazivom adidas kvartovski kros.

9.10.2013.
10:01
promo
VOYO logo

Ukupno je održano 5 kvartovskih kroseva u gradu Zagrebu. Cijeli projekt, zajedno s adidas školom trčanja poslužio je kao višemjesečni trening i uvertira u Zagrebački maraton na kojem će školarci iz adidasove škole trčanja otrčati svoj prvi polumaraton. Uz školarce, polumaraton će trčati i adidasova ambasadorica i višestruka državna prvakinja na srednjim i dugim prugama Matea Matošević.

adidas, kao partner Zagrebačkog maratona organizira brojne aktivnosti povodom uzbudljivog maratonskog vikenda. Svi koji dođu u adidasov šator na Trgu bana Jelačića u subotu 12.10. od 10 do 15 sati te u nedjelju 13.10. od 8 do 15 sati mogu ostvariti popust do 40% na odabrane adidas artikle iz kategorije trčanja, a ako kupe Boost tenisice ostvaruju jednokratni popust od 15% na sav adidas asortiman. Posjetitelji će moći i testirati najnovije adidas tenisice i odraditi footscan koji pomaže u kvalitetnijem individualnom odabiru tenisice za trčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: promo

Tvrtka adidas Croatia kroz partnerske projekte i sponzorstva na lokalnoj razini aktivno podržava sportaše od amaterske do profesionalne razine, a u razvoj amaterske trkačke zajednice u Hrvatskoj ulaže od samog osnutka 2008. godine, kada je sve počelo podrškom Zagreb maratonu i utrci Volim trčanje. 2011. godine je pokrenuta adidas Škola trčanja u Zagrebu. 2012. godine adidas škola trčanja se održavala u Zagrebu i Rijeci s ukupno 250 sudionika od kojih je 130 otrčalo Zagrebački i Crikvenički polumaraton. Škola u 2013. godini okuplja gotovo 500 sudionika.

Do danas su pokrenute uspješne komunikacijske platforme namijenjene upravo trkačima skola.trcanje.hr, facebook.com/skola.trcanja, facebook.com/adidasRunning te aplikacija fit2run.com.hr, a nedavno je lansirana i nova web stranica www.adidastrcanje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite adidas trčanje na www.facebook.com/adidasrunning

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo