22. Zagrebački maraton / Adidasova ambasadorica pobijedila uz osobni rekord na utrci građana

Image
Foto: promo

Preko 7000 trkača sudjelovalo je u sklopu 22. Zagrebačkog maratona na utrci građana koju sponzorira adidas, čija je ambasadorica Matea Matošević pobijedila i ostvarila novi osobni rekord.

13.10.2013.
22:16
promo
VOYO logo

Matea Matošević, adidasova ambasadorica i državna prvakinja na srednjim i dugim prugama, odnijela je pobjedu na utrci građana održanoj u sklopu 22. Zagrebačkog maratona. S vremenom od 16 minuta i 33 sekunde, Matea je ostvarila svoj novi osobni rekord na cestovnim utrkama i upisala svoje ime u povijest ove značajne trkačke manifestacije. Uz Mateu Matošević, na utrci građana koju sponzorira adidas, sudjelovalo je preko 7000 trkača.

U sklopu ovogodišnjeg Zagrebačkog maratona, svoj prvi polumaraton otrčalo je i 170 polaznika adidasove škole trčanja koji su se pripremali za ovu važnu utrku tijekom posljednjih šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: promo

Na 22. Zagrebačkom maratonu adidas je predstavio i brojne novitete iz asortimana opreme za trčanje, poput novih modela revolucionarnih Boost tenisica te otprije poznatih Supernova, adizero, adistar i Response linija za trčanje. Posjetitelji adidasovog štanda mogli su testirati najnovije adidas tenisice i odraditi footscan koji pomaže u kvalitetnijem individualnom odabiru tenisice za trčanje te ostvariti popust do 40% na odabrane adidas artikle iz kategorije trčanja.

Sponzoriranjem 22. Zagrebačkog maratona, kao i brojnim drugim aktivnostima, adidas nastavlja aktivno ulagati u razvoj trčanja u Hrvatskoj. Tijekom cijele godine, adidas je organizirao niz projekata koji imaju za cilj popularizaciju trčanja kao što je treća sezona adidasove škole trčanja i pokretanje originalnog formata utrka pod nazivom adidas kvartovski kros.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: promo

Tvrtka adidas Croatia kroz partnerske projekte i sponzorstva na lokalnoj razini aktivno podržava sportaše od amaterske do profesionalne razine, a u razvoj amaterske trkačke zajednice u Hrvatskoj ulaže od samog osnutka 2008. godine, kada je sve počelo podrškom Zagreb maratonu i utrci Volim trčanje. 2011. godine je pokrenuta adidas Škola trčanja u Zagrebu. 2012. godine adidas škola trčanja se održavala u Zagrebu i Rijeci s ukupno 250 sudionika od kojih je 130 otrčalo Zagrebački i Crikvenički polumaraton. Škola u 2013. godini okuplja gotovo 500 sudionika.

Do danas su pokrenute uspješne komunikacijske platforme namijenjene upravo trkačima skola.trcanje.hr, facebook.com/skola.trcanja, facebook.com/adidasRunning te aplikacija fit2run.com.hr, a nedavno je lansirana i nova web stranica www.adidastrcanje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite adidas trčanje na www.facebook.com/adidasrunning

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo